Gamle hus i Rauland

Gamle hus i Rauland - Thorbjørn Egner | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorbjørn Egner
DIMENSJON
6,68 MB
FILNAVN
Gamle hus i Rauland.pdf
ISBN
6768315895682

BESKRIVELSE

Denne boken ble til under krigen, og tar for seg arkitekturen og historien bak de gamle husene i Rauland. Forfatteren var interessert i norsk folkekunst og gjorde studier i fjellbygden. Forlaget beskriver boken som "en nyoppdaget kulturskatt om urnorsk byggekunst og kulturminne". Har kilder.

Forfatteren var interessert i norsk folkekunst og gjorde studier i fjellbygden. Forlaget beskriver boken som 'en nyoppdaget kulturskatt om urnorsk byggekunst og kulturminne'. Rauland er kjent for sin gamle byggekunst.

Han besøkte Rauland i Telemark somrene 1940 og 1944, den siste gangen sammen med familien, og utga i 1945 boken Gamle hus i Rauland. Bøkene har blitt beskrevet som «Ikke bare vanlige folkelivsskildringer. Førsteutgaven er utgitt i 1945 i 3.000 eks.

RELATERTE BØKER