Vilma sjørøverdilla

Vilma sjørøverdilla - Abby Hanlon | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Abby Hanlon
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Vilma sjørøverdilla.pdf
ISBN
4140864591935

BESKRIVELSE

Vilmas mest spennende eventyr noensinne! Femte frittstående bok i den populære Vilma-serien. Når storesøster Olivia mister EN STOR SKATT (et vennskapsbånd ...) på skolen, kommer Vilma til unnsetning! Hun er HELT SIKKER på at sjørøvere har stjålet skatten til søsteren ... Som vanlig har fantasien en tendens til å ta overhånd i Vilmas verden, og det tar ikke lang tid før HELT EKTE (?) sjørøvere dukker opp. Gjør deg klar for en ellevill tur på bøljan blå, hvor Vilma drar ut på skattejakt! En sikker favoritt på sengekanten, eller en bok ferske lesere kan kose seg med selv.

En som finnes på ordentlig. Søkefelt for å søke på bøker, e-media og alt annet biblioteket har å tilby Avansert søk Søk Vilma Sjørøverdilla av Abby Hanlon. Dette er femte frittstående bok i den populære Vilma-serien.

Vilma skal begynne på skolen igjen etter ferien, og hun har bestemt seg for å lete etter en ny venn i klassen. En som finnes på ordentlig. Vilma 1: Vilma fantasidilla (Innbundet) av forfatter Abby Hanlon.

RELATERTE BØKER