Fysikkaktiviteter i barnehage og småskole

Fysikkaktiviteter i barnehage og småskole - Leif Wedøe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Wedøe
DIMENSJON
6,30 MB
FILNAVN
Fysikkaktiviteter i barnehage og småskole.pdf
ISBN
7170596787993

BESKRIVELSE

Naturfag er i stor grad eksperimentering og ikke ulikt lek. Men naturfag er også tenkning, og tenkning kan stimuleres og utvikles.Denne boka handler om fysikkaktiviteter, noen nye og noen som har vært brukt i lærerutdanningen i mange år. Metodiske og faglige/pedagogiske kommentarer er knyttet til de enkelte aktivitetene. Boka er skrevet for førskolelærere og lærere i småskolen og for studenter ved førskolelærer- og allmennlærerutdanningen.Tredje utgave er oppdatert med nye eksperimenter og nye figurer.

Fysikkaktiviteter i barnehage og småskole by Wedøe, Leif. 9788202243937. Naturfag er i stor grad eksperimentering og ikke ulikt lek.

Legg i ønskeliste. Glimt fra eksperimentets historie.

RELATERTE BØKER