Global forståelse

Global forståelse - Ane Bergersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ane Bergersen
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
Global forståelse.pdf
ISBN
2355611775894

BESKRIVELSE

Hvilken betydning har barnehagelærerens egne verdier og grunnleggende antagelser i den kulturelle brobyggingen i barnehagen? Tverrkulturell kompetanse handler om innsikt i egen og andres kultur, verdenssyn og kommunikasjonsformer. Barnehagelæreren som kulturell brobygger bygger på ny forskning, med eksempler fra praksiserfaringer i Zambia og Norge. Boken er skrevet for barnehagelærerstudenter, men passer for alle som vil øke sin tverrkulturelle kompetanse. Ane Bergersen er sosiolog med 20 års erfaring fra Høgskolen i Sogn og Fjordane.

Prosjekter . Videre legges det til rette for forståelse av ulike syn og evne til perspektivtaking, samt å uttrykke egne meninger rundt temaet. Undervisningsopplegget legger også opp til utvikling av digitale ferdigheter gjennom utforskning av nettsteder, informasjonssøking, og å velge ut relevant informasjon. Global forståelse (Heftet) av forfatter Ane Bergersen.

Pris kr 282 (spar kr 57). Global forståelse - Barnehagelæreren som kulturell brobygger viser hvordan vår forståelse av verden kan utvides i møte med andre. Å se mangfold som en ressurs handler om å være trygg på ... Oppmøte: Pilestredet 46, 3.

RELATERTE BØKER