Spis deg sukkerfri

Spis deg sukkerfri - Lars-Erik Litsfeldt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars-Erik Litsfeldt
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Spis deg sukkerfri.pdf
ISBN
4392638474475

BESKRIVELSE

Spis deg sukkerfri; en bok om mat som medisin, ble en stor bestselger i Sverige. Lars-Erik Litsfeldt var bare 43 år da han fikk diagnosen diabetes type-2. Han ble, som så mange andre, beordret til å spise så lite fet mat som overhodet mulig. Pliktoppfyllende fulgte han disse rådene, men vektnedgangen uteble og senere pådro han seg hjerteinfarkt. Kunne det være slik at rådet om å spise mindre fet mat likevel ikke var riktig? Forfatteren gikk over fra å spise fettfattig til å spise fettrikt, og oppdaget ved egne studier at fet mat har vist seg å kurere nettopp sykdommer som diabetes og hjertesykdom. Nå nesten ti år etter at han fikk diagnosen type-2 diabetes, er han normalvektig og med utmerket helse - han trenger ikke å ta medisiner. Denne boken gir deg oppsiktsvekkende fakta om hvordan fett ble vår tids mest misforståtte folkefiende. Den er meget underholdende og godt skrevet, at selv legeforeningens tidsskrift har omtalt den i positive ordlag. For alle som er interessert i kosthold og helse, er denne boken underholdende fra første til siste side.

Oversatt av: Jens Veiersted og Kirsti Veiersted Omslag: Kjetil Tylum 218 sider, pocket ISBN 9788292605462. Spis deg sukkerfri - slik knekker du diabeteskoden (ebok) antall.

November samme år fikk han hjerteinfarkt. Kjøp Spis deg sukkerfri! fra Bokklubber En inspirasjonskilde til alle som vil kvitte seg med suget etter søtsaker, gå ned i vekt og få et stabilt blodsukker. Med denne boken vil forfatteren hjelpe andre i samme situasjon, og han tar et kritisk og analytisk oppgjør med de 'vedtatte' sannhetene rundt fett, spesielt animalsk fett. Vår pris 181,-.

RELATERTE BØKER