Dronningens løfte

Dronningens løfte - Margit Walsø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margit Walsø
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Dronningens løfte.pdf
ISBN
5815680924771

BESKRIVELSE

Hvor enn hun snudde seg, var ansiktene vendt mot henne. Frankrike, revolusjonsårene: Dronning Marie Antoinette kjemper en innbitt kamp for å beskytte familien mens det stormer som verst rundt dem, og kongefamiliens fiender stadig rykker nærmere. Særlig én mann setter hun sin lit til: svenske Axel von Fersen. Finland, slutten av attenhundretallet: Som første finske kvinne noensinne reiser Alma til Paris for å oppfylle drømmen om en doktorgrad. Den franske revolusjonen opptar henne, og nysgjerrigheten blir ytterligere pirret når hun kommer over brev og dagbøker skrevet av Axel von Fersen. En roman om store omveltninger og små menneskeliv. Om to kvinner som på hver sin måte har satt spor i historien, to kvinner hvis liv bindes sammen på tvers av århundrene.

Fordi de snakker ikke om det. De løfter aldri på en flik av det hemmelighetens slør som ligger over Buckingham Palace. Margit Walsø: Dronningens løfte.

(Bildet til venstre: Schibsted forlag. Bilde til høyre: Lanseringsfest for "Dronningens løfte".) En roman om store omveltninger og små menneskeliv.

RELATERTE BØKER