Grammeno for alltid

Grammeno for alltid - Nils-Egil Kjesæth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Egil Kjesæth
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Grammeno for alltid.pdf
ISBN
6844354984602

BESKRIVELSE

Når eg les kva eg skriv, forstår eg kva eg tenkjer, seier forfattaren. Her kjem nok ei lettlest bok av Nils-Egil Kjesæth. I denne boka tek han mor si med på ei reise gjennom livet. Med ei blanding av nynorsk prosa og poesi skildrar han tankar og erfaringar frå eit innhaldsrikt liv. Både som klient og som terapeut. Dikt om kjensler. Gode og vonde. Alvor og humor. Om liv. Om død.Har hundar språk? Ikkje det? Her kan du lesa hunden Jesper sin bryllaupstale til dei han elskar. Å skriva er å setja ei snare for tankar som flyg. Setje lys på dei så me kan sjå og forstå. Bli med å sjå kva som har gått i forfattarens snare denne gongen. Nils-Egil Kjesæth driv privatpraksis i Bergen, bergenfamilieradgivning.no. Han har bakgrunn som psykiatrisk pasient og rusmisbrukar for omlag 40 år sidan, og vart tilslutt tilkjent full uførepensjon. Etter denne perioden i livet har han mange års erfaring som institusjonssjef og fagsjef fleire stader i landet. Frå 1993 til 2018 har han vore tilsett ved offentleg familiekontor i Bergen.

Med ei blanding av nynorsk prosa og poesi skildrar han tankar og erfaringar frå eit innhaldsrikt liv. Både som klient og som terapeut.

Den er en av tretten administrative regioner i Hellas.Kreta har et areal på 8 300 kvadratkilometer og har noe over 620 000 innbyggere. Geologisk er Kreta en fortsettelse av det greske foldesystemet og består hovedsakelig av tertiære kalkstein i retningen øst-vest. Located right on Grammeno Beach, Villas Paleochora offers accommodation in 3.5 from the centre of Palaiochóra.

RELATERTE BØKER