Innenfor og utenfor

Innenfor og utenfor - Henning Howlid Wærp | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Howlid Wærp
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Innenfor og utenfor.pdf
ISBN
1508176204435

BESKRIVELSE

I dagspressen er Sigurd Hølmebakk ofte blitt omtalt som heimstaddikter eller bygdeskildrer, eller blitt utropt til slitets og småkårsfolkets dikter. Henning Howlid Wærp tar i denne avhandlingen et oppgjør med denne lesemåten, idet han mener å kunne vise at Hølmebakk i forfatterskapet ikke først og fremst er opptatt av det politiske, men av eksistensielle spørsmål. Stikkord er fremmedfølelse, frihet og valg - med angsten som både drivkraft og konsekvens. Aktuelt er også skillet mellom egentlig og uegentlig væremåte. Den første studien av Hølmebakks forfatterskap.

Vi må skape en offentlig samtale hvor flest mulig kan delta, på best mulig måte. Hvis ikke, skaper vi et rom for dem som er innenfor, og et annet hvor noen faller helt utenfor: utenfor fellesskapet, utenfor samtalen, utenfor samfunnet.

For det første omfattes ikke aksjeinvesteringer i høyskatteland utenfor EØS, dersom det norske selskapet eier under 10 % i mindre enn 2 år.Om disse vilkårene er oppfylt er det normalt enkelt å konstatere. For det andre omfattes ikke investeringer i aksjer i selskap i lavskatteland utenfor EØS..

RELATERTE BØKER