Michelets beste krim

Michelets beste krim - Jon Michelet | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Michelet
DIMENSJON
10,2 MB
FILNAVN
Michelets beste krim.pdf
ISBN
5378562322904

BESKRIVELSE

Michelets to beste krimromaner samlet i en bok! Hvit som snø: Vilhelm Thygesen våkner opp med en ubarmhjertig bakrus i en leilighet et sted i Oslo. Han har nettopp sluppet ut fra soning på Ullersmo. På badet i leiligheten finner han et lik, en narkohai, slått i hjel med hælen på en stilettsko. Nå gjelder det for Thygesen å gå klar av mordmistanke, og det kan bare gjøres ved å finne den riktige mannen bak handlingen. Den frosne kvinnen: Thygesen er blitt 63 år gammel. Hankler seg i designerklær og har hestehale, oglivnærer seg på kjøp og salg av frimerker, samt sporadiske advokatoppdrag. En dag i februar finner han en død, frossen kvinne i hagen sin. Funnet fører ham mot brutale motorsykkelmiljøer i skogene i Østfold.

Jakten på Rød ... Her er 10 av vinterens beste krimromaner med bøker av bl.a. Øistein Borge, Arne Dahl, Leila Slimani, Harlan Coben og Terje Bjøranger. Beste TV-serier krim.

Se flere bøker fra Jon ... Jon Michelets romanhelt Vilhelm Thygesen er preget av slagene ...

RELATERTE BØKER