Når alt faller fra hverandre

Når alt faller fra hverandre - Pema Chödrön | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pema Chödrön
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Når alt faller fra hverandre.pdf
ISBN
3338138290383

BESKRIVELSE

Forfatteren, en amerikansk buddhistnonne innen tibetansk tradisjon, skriver i denne boken om mulighetene for å oppleve lykke selv i smertefulle og vanskelige livssituasjoner. Hun mener at den beste holdning man kan møte lidelse med, er åpenhet og aksept for det grunnløse i situasjonen. Med det som utgangspunkt, kan man midt i kaoset oppleve kjærlighet som varer.

La nå den fyren i fred! Ikke kjendiser heller? Ikke Osama Bin Laden heller? Ikke Liv Ullmann heller? Og ikke Donald Trumph heller? For fra den tid fedrene sovnet inn, forblir alt slik det har vært fra skapningens begynnelse. 5 Men når de påstår dette, overser de med vilje at det fra eldgammel tid var himler og en jord som ble til ved Guds ord, ut av vann og gjennom vann.

La oss ta en titt på 10 kraftige visdoms uttalelser fra hele verden som hjelper oss når ting faller fra hverandre. Det er faktisk ikke tillatt å legge ut hans fulle navn på nettet her (eller noen annens for den saks skyld), det strir imot reglene for DOL: Og bra er det. La nå den fyren i fred! Ikke kjendiser heller? Ikke Osama Bin Laden heller? Ikke Liv Ullmann heller? Og ikke Donald Trumph heller? For fra den tid fedrene sovnet inn, forblir alt slik det har vært fra skapningens begynnelse.

RELATERTE BØKER