Når tausheten taler

Når tausheten taler - Else Skranefjell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Skranefjell
DIMENSJON
4,18 MB
FILNAVN
Når tausheten taler.pdf
ISBN
1125035898892

BESKRIVELSE

En historie om en familie preget av hemmelighold og taushet. Hva lå bak alt det skjulte i fortiden? Verdenskrigen gjør livet på sjøen farefullt. Økonomien er i fritt fall etter en blomstrende tid, der mange vil bli rike i en fart. I Når tausheten taler - Bind II: Havet fortsetter historien til Torkel og Marie fra 1905 til 1926, i en tid som preges av både gleder og motgang. Flere munner skal mettes, og Torkel må være borte i lange perioder. Dette baner vei for dramatikk på det personlige planet. Else Skranefjell (født 1945) er oppvokst i Oslo, men bor nå i Stavanger. Hun har skrevet trilogien Når tausheten taler, der første bind, Jorden, ble utgitt høsten 2016. Havet er andre bok i serien.

Flere munner skal mettes, og Torkel må være borte i lange perioder. Dette baner vei for dramatikk på det personlige planet. Når tausheten taler.

Arbeidsledigheten i Stavanger er høy, og det er svært vanskelig å få endene til å møtes. Pris: 258,-. innbundet, 2017.

RELATERTE BØKER