Nattsøsteren

Nattsøsteren - Unni Lindell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
8,34 MB
FILNAVN
Nattsøsteren.pdf
ISBN
1306811913314

BESKRIVELSE

Hva har skjedd med den unge jenta? Har kjæresten drept henne? Har hun stukket av? Eller er stefaren hennes involvert i saken? 14 år gamle Kathrine Bjerke forsvinner sporløst en sen kveld. En kvinne i en bil er den siste som ser henne. Da stod tenåringsjenta ved inngangen til Oslofjordtunnelen. Noen dager senere blir bestemoren hennes drept i Ullevål Hageby.Cato Isaksen og hans team blir satt på saken, og det ligger i kortene at det er en sammenheng mellom de to sakene. Sakte, men sikkert trekkes skyggene frem i lyset. Menneskenes mørke sider, svik, urett og hemmeligheter veves sammen til en svært uhyggelig historie, med en høyst overraskende slutt.Dette er den fjerde boken om Cato Isaksen. Bøkene er solgt til en rekke land, og har også gått som TV-serie.

Historien er som følger: En eldre dame blir skutt ... «Nattsøsteren» er den fjerde boka i Unni Lindells krim-serie om Cato Isaksen. 14 år gamle Kathrine Bjerke forsvinner sporløst en sen kveld i februar.

Neighbours !…. damer i regnvær og solskinn! PC og PC, én av dem er sommerens brudgom.(Han til venstre…he, he) Nattsøsteren (Heftet) av forfatter Unni Lindell.

RELATERTE BØKER