Paradisbakken

Paradisbakken - Marit Reiersgård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Reiersgård
DIMENSJON
7,84 MB
FILNAVN
Paradisbakken.pdf
ISBN
6933544278566

BESKRIVELSE

Tredje kriminalroman med politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen.Det er nesten 25 år siden Camilla Carlsen ble funnet drept. Saken ble aldri oppklart. Nå gjør Drammens-politiet en ny gjennomgang i håp om at de med nye metoder skal finne en løsning på saken. Camillas beste venninner har alle vært inne til avhør igjen. Nå møtes de på et utested for å diskutere opplevelsen og minnene fra den gang.Da en av venninnene forlater baren for å ta en røyk, kommer hun ikke tilbake igjen. Morgenen etter blir May funnet drept i et utstillingsvindu. Måten liket er plassert på, forteller at drapspersonen vil sende en beskjed. Politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen må forfølge både fortidens spøkelser og nåtidens ferskere spor.

Tittel: Paradisbakken Forfatter: Marit Reiersgård Forlag: Gyldendal Det er trolig statistisk belegg for å si at de fleste grove forbrytelser har et heller hverdagslig utspring og preges av tette bånd mellom de involverte parter. Tredje kriminalroman med politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen.Det er nesten 25 år siden Camilla Carlsen ble funnet drept. Saken ble aldri oppklart.

Han hadde akkurat lest vitneavhøret av den unge moren som hadde funnet liket. Villa til salg på adressen Paradisbakken 33, Øverød, 2840 Holte. Tag et kig på boligens prishistorik og gns.

RELATERTE BØKER