Savner deg

Savner deg - Harlan Coben | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Savner deg.pdf
ISBN
9450616504273

BESKRIVELSE

Kat Donovan, NYPD-etterforsker, prøver å spore opp en savnet kvinne, samtidig som hun i all hemmelighet forsøker å finne ut hvem som drepte hennes far nesten 20 år siden. En venninne mener hun trenger adspredelse, og insistere på at Kat skal prøve onlinedating. I jungelen av profiler dukker plutselig et kjent ansikt opp. Det føles som om verden eksploderer, og følelser Kat har ignorert i mange år slår henne i hodet. Den som stirrer tilbake fra PC'en er hennes eks-forlovede Jeff, mannen som knuste hjertet hennes 18 år siden. Hun kontakter ham, men han mener fortid bør være fortid. Men slik er det aldri i en bok skrevet av Harlan Coben ... De forskjellige handlingstrådene griper inn i hverandre på de mest urovekkende og overraskende måter, og i likhet med andre Coben-thrillere er dette en bok du leser nærmest i ett strekk.

Mens hun ventet på Aleksej lærte hun seg russisk fra kassetter som faren tok med hjem fra biblioteket. For å gjøre dette, få tak i et eksemplar av Jeg savner deg, jeg savner deg! og les! Dette er en bok jeg har hatt i bokhyllen min i mange år, og jeg har lest den da jeg var ung. Nå husket jeg ikke så mye av handlingen, annet enn at den var trist, men jeg visste at jeg hadde lyst til å lese den en gang til. Kjøp Savner deg fra Bokklubber Savner deg Etterforsker Kat Donovan prøver å spore opp en savnet kvinne, samtidig som hun prøver å finne ut hvem som drepte faren hennes 20 år tidligere.

La oss bare si at han vil savne deg 'normalt', og du vèt det. Ting blir ikke det samme uten deg savner deg. savner deg også.

RELATERTE BØKER