Du kan ikke svikte din beste venn og bli god til å synge samtidig

Du kan ikke svikte din beste venn og bli god til å synge samtidig - Kim Hiorthøy | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kim Hiorthøy
DIMENSJON
3,19 MB
FILNAVN
Du kan ikke svikte din beste venn og bli god til å synge samtidig.pdf
ISBN
9116264121266

BESKRIVELSE

Tekstene i denne boken beskriver mennesker (og noen dyr) som ofte mislykkes med stor bravur. Tegningene viser rom og landskap nesten uten mennesker. «En morgen våknet jeg og forsto at jeg ville løpe. Men etter å ha kledd på meg og kikket rundt i huset en stund, oppdaget jeg at jeg ikke hadde lyst likevel. Jeg satte meg på en stol og kikket ut i luften og ventet på at noe skulle skje. Etter en stund begynte jeg å gråte. Langsomt ble alt vanskelig.» Kim Hiorthøy (f. 1973) har blant annet laget bilder og musikk. "Du kan ikke svikte din beste venn og bli god til å synge samtidig" debuterte han som forfatter.

Utdrag og illustrasjoner fra Du kan ikke svikte din beste venn og bli god til å synge samtidig (Oktober forlag, utkommer mars 2002). av Kim Hiorthøy.

Mens tekstene beskriver mennesker ... Du kan ikke svikte din beste venn og bli god til å synge samtidig by Kim Hiorthøy 171 ratings, 4.09 average rating, 11 reviews Du kan ikke svikte din beste venn og bli god til å synge samtidig Quotes Showing 1-2 of 2 ... Du kan ikke svikte din beste venn og bli god til å synge samtidig er en snodig liten bok skrevet av Kim Hiorthøy. Bare ved tittelen var jeg jo solgt.

RELATERTE BØKER