En tvilers guide til Bibelen

En tvilers guide til Bibelen - John Dickson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Dickson
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
En tvilers guide til Bibelen.pdf
ISBN
9889554465411

BESKRIVELSE

En kortfattet fremstilling av hele den bibelske fortellingen og av Bibelens veiledning for livet. Boken gir et nyttig utgangspunkt for den som betrakter kristendommen fra utsiden og kanskje tenker at det finnes gode grunner til ikke å tro. På en lettfattelig måte oppsummerer forfatteren Skriftens viktigste temaer og løfter opp relevante og vanskelige spørsmål. Dickson presenterer hele Bibelen som løftene om hvordan Gud vil gjenopprette sitt skaperverk og forsone menneskene med seg selv, hverandre og skaperverket. Slik hjelper han skeptikere så vel som troende å forstå hvorfor Bibelen har fascinert, overbevist og forvandlet mennesker opp gjennom århundrene.

Av John Dickson. En kortfattet fremstilling av hele den bibelske fortellingen og av Bibelens veiledning for livet. En tvilers guide til Bibelen : en gjennomgang av historiens bestselgende bok, for troende og skeptikere John Dickson.

Hovedteksten vi selger er Bibelen - Guds Ord oversettelsen, en ... Slik ble Bibelen til Man regner med at mange av Bibelens historier, salmer og dikt har vært overlevert muntlig, ofte over lang tid, før de ble skrevet ned. Det fantes både på Det gamle og Det nye testamentets tid sterke fortellertradisjoner, der de viktige historiene om folket, og om Gud og mennesker ble overlevert fra generasjon til generasjon. Det er bare å glede seg - dypt i sjelen: Alf Kjetil Walgermo (39) åpner simpelthen Bibelen på nytt for en lesende samtid med sin «Røff guide til Bibelen». Tvilerens Guide til Bibelen: Kan vi tro på Bibelens autoritet i en tid som avviser alle autoriteter? Stefan Gustavsson.

RELATERTE BØKER