Gråtass

Gråtass - Kjell Ola Dahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ola Dahl
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Gråtass.pdf
ISBN
6260478198782

BESKRIVELSE

I 1946 lanserte britiske Ferguson sin nye traktor, TE20. Den var bygget for å være rimelig nok for småbønder, enkel i bruk og enkel å vedlikeholde, solid og med tekniske nyvinninger som gjorden den tryggere og mer fleksibel enn tidligere traktorer. Den ble en folketraktor over hele Europa og rundt i det britiske imperium, og i Norge fikk den vesle, grå maskinen navnet Gråtass. Aldri har noen traktor preget norske bygder som Gråtass. Etter ti år og en halv million traktorer, ble Ferguson 35 lansert, og Gråtassen hadde fått sin avløser.Det er snart 70 år siden de første Gråtassene kom til Norge. Fortsatt er tusener av traktorene i bruk i Norge, på hytter og på småbruk, på bratte vestlandsjorder, med sleder i vinterskogen, i våronn og slåttonn. Vi har alle en onkel med en Gråtass på låven. Dette er en bok om en traktor og om menneskene som tar vare på den.

Musikk: Per Fredrik Kjølner. Tekst: Astor Andersen Intro: D A Rattatato tatao D A Oppsann og fallera D A Rattatato titei D A Mornings og hei på deg Vers 1: A G D A Gråtass har sin egen sang A G D A Som han synger dagen lang G A Bm A Mens han svinger hit og dit D A Mellom plank og hønseskit A G D A Han har svære traktorhjul A G D A Og ... En gårdskomedie om vennskap - med verdens mest berømte traktor! Gråtass er en liten, grå traktor, og han er ganske annerledes enn andre traktorer.

Den har også tute. 142cm x 47cm x 52cm Ratt som svinger fronthjulene Henger inkludert Gråtass traktoren til å sitte på - sett på TV og film! Sjekk alltid våre priser på traktorer til barn - PrisMatch på alle varer. Gråtass - den populære Ferguson-traktoren som er levende! På gården til Gråtass skjer det mange spennende og til tider uforklarlige ting.

RELATERTE BØKER