Himmelretninger

Himmelretninger - Steinar Opstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Opstad
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Himmelretninger.pdf
ISBN
7957010617991

BESKRIVELSE

Himmelretninger er en samling essays med lesninger av enkeltdikt så vel som av hele lyriske forfatterskap. Sentralt står den nordiske modernistiske arven representert ved poeter som Gunvor Hofmo, Ole Sarvig, Rolf Jacobsen, Åsmund Sveen, Tua Forsström, Eldrid Lunden, Ellen Einan, Göran Sonnevi og Fredrik Nyberg. Essayene reflekterer rundt temaer som tradisjon og fornyelse, bekjennelse og poetisk form, metafysikk og politisk radikalitet, og forfatteren er like opptatt av det skammelige ved skriften som av skriftens potensielt frigjørende kraft. Boken inneholder tekster som sirkler inn personlige livsbetraktninger rundt det å lese og skrive og gir dermed også et bilde av Steinar Opstads egen poetikk og lyriske praksis.

I tillegg finner du luftfartshindre, tilgjengelighetsdata og fastmerker. Lag dine egne kart, og del på din egen nettside. Ulike ting i naturen har ulike behov for sol, varme og fuktighet for både å overleve og å vokse mest mulig.

Noen dager står de under regntunge skyer, andre dager under godværsskyer eller under skyfri himmel. Ikke alle steder i verden er kartlagt, men det er allikevel en imponerende menge gater som er fotografert av Google-bilene.. Slik gjør du: På web-versjonen tar du tak i den gule mannen og drar ham over stedet du vil se gatebilder fra.

RELATERTE BØKER