Mirakelspill

Mirakelspill - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
10,7 MB
FILNAVN
Mirakelspill.pdf
ISBN
8466196571579

BESKRIVELSE

Gud og djevelen slåss om sjeler i et spill på liv og død ... Det nærmer seg tiden da Ingebjørg skal føde, men Ture viser ingen interesse for barnet de venter. I stedet krever han at Ingebjørg forfører unge kong Håkon for å lure hemmeligheter ut av ham. Men Håkon kommer henne i forkjøpet ...Da Ingeborg oppdager en gammel fiende i Tunsberg, er det ingen som tror henne - ingen utenom Folke.

Det eldste kjente eksemplet på et mirakelspill var et til hennes ære i Dunstable ca 1110. Gorran, som satte det i scene, lånte noen korkåper fra St.

Men Håkon kommer henne i forkjøpet... Gud og djevelen slåss om sjeler i et spill på liv og død ... Det nærmer seg tiden da Ingebjørg skal føde, men Ture viser ingen interesse for barnet de venter.

RELATERTE BØKER