Å skrive seg fram og ha lesere som venter på teksten

Å skrive seg fram og ha lesere som venter på teksten - Marte Engdal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marte Engdal
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
Å skrive seg fram og ha lesere som venter på teksten.pdf
ISBN
9952323441826

BESKRIVELSE

Hvem skulle i dag ha interesse av å skue bakover til en tid da skriving handlet om å holde en blyant hardt mellom tommelfinger, pekefinger og langfinger, samtidig som vi beveger den med en skrapende lyd bortover et ark mens vi skriver med overkroppen lent litt forover og blikket vendt mot en bordplate? Eller av at skoleelever og studenter skrev ned sine observasjoner og for å tenke i en liten kinaprotokoll vi kalte logg? Denne historien begynner i 1985, da en ny prosessorientert skrivepedagogikk nådde Norge, og strekker seg til 2015, da den norske skrivelæreren arbeider multimodalt, i alle fag og med en digital penn.

«Jeg ønsker å skrive om veiledning av... Dyrt og tidvis deilig på Briskebys se-og-bli-sett-sted. Hva kan skje når idretten ikke lenger kan styre hva journalistene skal skrive? Les historien om hva som har skjedd på innsiden av et norsk sykehus. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning.

Tekster skrives for at andre skal lese dem. Er det noe i kortsvaret ditt som... Dikt er formet på mange forskjellige måter, fra Edda-dikt og folkeviser til tradisjonelle dikt med kjente strofeformer til moderne lyrikk uten fast rim og rytme.

RELATERTE BØKER