En reise i Norge i 1857

En reise i Norge i 1857 - Bayard Taylor | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bayard Taylor
DIMENSJON
6,25 MB
FILNAVN
En reise i Norge i 1857.pdf
ISBN
5160026716246

BESKRIVELSE

Sommeren 1857 foretok den amerikanske journalisten og reisebokforfatteren Bayard Taylor en reise i Norge. I boken tar han blant annet for seg norsk politikk i nordområdene, forholdet mellom stat og kirke, norsk veistandard, norsk landbruk og nordmenns sjalusi overfor svenskene. Han er vilt begeistret for midnattssolen og norsk natur, men har mindre sans for landets innbyggere, som han mener er mindre pene, tilbakestående, uærlige, tvers gjennom urenslige og med en slett moral.

Denne kategorien har kun følgende underkategori. N Nordmenn elsker å feriere i Norge, og Norge elsker nordmenn på ferie.

juni. Mer informasjon om mulige unntak for andre nordiske og nærliggende land følger... Justis- og beredskapsdepartementet har vedtatt at flere grupper med utlendinger som normalt kan reise inn i Norge, nå kan reise hit igjen.

RELATERTE BØKER