Fra Lenin til Putin

Fra Lenin til Putin - Odd Gunnar Skagestad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Gunnar Skagestad
DIMENSJON
12,64 MB
FILNAVN
Fra Lenin til Putin.pdf
ISBN
1615535221026

BESKRIVELSE

Denne boken handler om makt. Den handler om hva mennesker gjør med makten, og hva makten gjør med menneskene. Makt er nøkkelbegrepet til - i den grad det måtte være mulig - å forstå Russland. I norsk samfunnsdebatt omtales maktbegrepet, det være seg i politisk eller generell forstand, som om det er en fast størrelse. Politikkens oppgave er, ideelt sett, å fordele makten mest mulig rettferdig og balansert: Ingen må oppleve å bli forfordelt eller diskriminert, alle må få en rimelig grad av eierskap til makten. I Russland har makten alltid tedd seg annerledes enn hva vi er vant til i Norge. Slik er det fremdeles.

Petersburg) og tok juridisk embetseksamen i 1975.Han arbeidet i perioden 1975 til 1991 i KGB. Fra 1985 til 1990 var han stasjonert i Dresden, Øst-Tyskland.I 1991 ble han utnevnt til leder for internasjonal avdeling hos den liberale borgermesteren Anatolij Sobtsjak i St.

Hundre år som rystet verden. Bare selve oppramsingen av noen navn, ledere og land, forteller sitt om hva Skagestad har gitt seg i kast med. Vladimir Vladimirovitsj Putin (russisk: Владимир Владимирович Путин; født 7.

RELATERTE BØKER