Med angel og not

Med angel og not - Audun Dybdahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Dybdahl
DIMENSJON
4,54 MB
FILNAVN
Med angel og not.pdf
ISBN
9917354727137

BESKRIVELSE

Fisket har vært en viktig næringsgren så lenge det har bodd folk langs kysten. Hvordan har steinalderfolket og fiskerbøndene klart å overliste de ulike fiskeslagene som varierte sterkt med hensyn til antall, størrelse, adferd og foretrukne oppholdssteder? Denne boken handler om forskjellige typer fiskeredskaper som kroker, garn og nøter, samt annet utstyr knyttet til fiske og båter. Fremstillingen starter i eldre steinalder og ender omkring år 1900, da motoriseringen av fiskeflåten førte til store endringer når det gjaldt både båter og driftsformer. Målet er at alle som finner et for dem ukjent fiskeredskap i jorden eller i et gammelt sjøhus, skal kunne identifisere det ved hjelp av tekst og bilder i boken. De vanligste fiskeslagene og båttypene er også kort omtalt. Boken er rikt illustrert.

Synonymordboka.no hjelper deg å finne norske synonymer og synonymer på andre språk. Hva er en Guardian Angel? Folk kan knytte ideen om en skytsengel med kristendommen og ofte mer spesifikt med katolisismen. Det er faktisk noen bibelsk grunnlag i jødedommen for konseptet med en skytsengel.

Organisasjonsnummer: 980139107. Godkjent lærebedrift.

RELATERTE BØKER