Vippepunktet

Vippepunktet - Malcolm Gladwell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malcolm Gladwell
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Vippepunktet.pdf
ISBN
4569121187441

BESKRIVELSE

Vippepunktet - eller The Tipping Point som originalen het - er Malcolm Gladwells sensasjonelle gjennombruddsbok om det magiske øyeblikket når en idé, en trend eller en sosial adferd tar fyr og sprer seg som ild i tørt gress. Slik en mann med influensa kan skape en epidemi, kan et dytt i riktig retning til rett tid av og til løfte et produkt fra ingenting til allemannseie. Hvorfor og hvordan går fenomener fra å være utenkelige til å bli selvsagte? Ikke noe tema er for lite og ubetydelig til å gi svar på store spørsmål når Gladwell gyver løs på det, med like deler fortellerkunst og vitebegjær.Gladwells berømte bestselger utforsker og forklarer vippepunktet som fenomen. Boken har allerede forandret hvordan vi tenker omkring hvordan ideer og sosiale vaner sprer seg i vårt moderne kommunikasjonssamfunn. Denne norske utgaven baserer seg på en redigert og utvidet versjon med et nyskrevet forord av forfatteren.Les utdrag fra boken:

Ifølge boka er det likevel ikke slike ... - Farlig nær vippepunktet I sin dystre spådom for Amazonas viser Bolle til skrekktall fra Brasils romfartsinstitutt INPE, som kunne melde at avskogingen økte med 222 prosent i august måned ... Vår pris 288,-. Verden er på vippepunktet.

Så omfattende er utslippene av ... Genomet på vippepunktet Kartleggingen av menneskets arvestoff skulle revolusjonere medisinen, men to tiår har gått. Mye tyder på at det er nå det begynner for alvor, skriver Lasse Pihlstrøm. Verden på vippepunktet - en podcast med Dag O.

RELATERTE BØKER