Anne Breivik

Anne Breivik lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Anne Breivik.pdf
ISBN
9331163043034

BESKRIVELSE

Billedkunstneren Anne Breivik (1932-2012) vokste opp på Inderøya i Nord-Trøndelag. I 1960 reiste hun til Paris som elev ved det velrennomerte grafiske verkstedet Atelier 17 og ble få år etter internasjonalt anerkjent som grafiker. Hjemme i Norge etablerte hun Atelier Nord som hun ledet i tretti år og førte inn i den digitale kunstens tidsalder. Hun skapte sin egen originale billedverden. Først med bilder inspirert av de første romferder, siden med mer jordnære motiver, som vekster i et truet miljø og med politiske undertoner. Anne Breivik var nestleder av Norsk kulturråd i åtte år, i en periode der omfattende reformer bedret kunstneres inntekts- og arbeidsbetingelser. Med bidrag fra flere beskriver Cathrine Lillo-Stenberg hennes liv og karriere som kunstner, gründer og kunstpolitiker. Gjennom utdrag fra hennes selvbiografiske notater kommer vi også nært inn på mennesket Anne Breivik, som tidlig fant styrke til å prøve ut og satse på utradisjonelle teknikker og arbeidsformer og samtidig delta aktivt på den kunstpolitiske arena i Norge.

Se hennes roller (2) og relasjoner (3) i næringslivet - og hvilke bransjer Anne-Lise Breivik er aktiv i. Tollbugata 24,0157 Oslo | 23 35 89 40 [email protected] org.nr. 971 435 828.

Anne Breivik arbeider med forskjellige metalltrykk i hennes grafiske verker, i hovedsak etsning og raderinger. Anne Christine Breivik spesialrådgiver i City Council Oslo - jurist Oslo-området, Norge 276 forbindelser. Bli med for å knytte kontakt.

RELATERTE BØKER