Billy Graham

Billy Graham - Sherwood Eliot Wirt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sherwood Eliot Wirt
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
Billy Graham.pdf
ISBN
9109499933099

BESKRIVELSE

Gjennom en mannsalder forkynte han evangeliet over hele verden. Ingen annen evangelist har nådd så mange mennesker ansikt til ansikt. Gjennom prøvelser og vanskeligheter har han vist at det går an å stå fast og holde sin sti ren. Selv ikke kritiske sekulære media har greid å finne noe å utsette på denne gudsmannen. Da denne boken først kom ut, hadde han nylig feiret 80 år. Nå er han endelig hjemme i Himmelen! Hvem var han egentlig, og hvor hentet han sin styrke, sine ideer, sin inspirasjon og sitt pågangsmot? Han er beundret og anerkjent av kristne og ikke-kristne, statsmenn, forkynnere og lekfolk. Gjennom denne personlige biografien, skrevet av en av hans nærmeste medarbeidere gjennom en årrekke, møter du Billy Graham - en mann som har satt sitt preg på dette århundret, som ingen annen. En mann som ville være et forbilde og en mann som vil bli husket: langt inn i neste årtusen en mann du aldri vil glemme en bok du ikke må gå glipp av.

Teologisk sett har Graham stått i den evangelikale tradisjonen, en fornyet versjon av fundamentalistisk kristendom som vokste frem etter andre verdenskrig. Grahams forkynnelse var basert på en protestantisk bibelforståelse. Billy Graham, Charlotte, NC.

Learn more about him in this article. Billy Graham Evangelistic Association. 1 Billy Graham Parkway, Charlotte, NC 28201 Local: 704-401-2432 Toll Free: 1-877-247-2426 BGEA is a registered 501(c)(3) non-profit organization. Billy Graham var en amerikansk evangelist, som regnes som en av de mest innflytelsesrike kristne predikantene siden andre verdenskrig.

RELATERTE BØKER