Cape Town

Cape Town - Tomm Kristiansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tomm Kristiansen
DIMENSJON
4,17 MB
FILNAVN
Cape Town.pdf
ISBN
2335638202726

BESKRIVELSE

Bli med til Tomm Kristiansens favorittby og hans andre hjemland - Cape Town i Sør-Afrika. Vi rusler rundt der Cape Town-jazzen har sitt opphav. Drar på restaurant i homsestrøket Waterkant og beundrer de fargerike husene i Bo Kaap. Cape Town er en kulturhistorisk reiseskildring der også politikk og geografi står sentralt. Forfatteren har vært til stede under dramatiske hendelser og har egne opplevelser knyttet til steder og sentrale personligheter. Raseskillets Cape Town blir beskrevet og Robben Island besøkt. Kristiansen gir en levende skildring av byens dramatiske historie og dens tankevekkende samtid, men inviterer også leseren til å ta del i stedets mat, vin, musikk og litteratur.

Har du et nettkamera? Legg det til på Yr. Nettkamera er hentet fra webcams.travel.

Thanks to the fantastic Jeremy Loops for taking the time to talk to us. Cape Town. Cape Town, også kalt Kappstaden, er hovedstad i provinsen Western Cape i Sør-Afrika.

RELATERTE BØKER