Forskning viser at...?

Forskning viser at...? - Finn Wisløff, Sigbjørn Fossum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Wisløff, Sigbjørn Fossum
DIMENSJON
5,24 MB
FILNAVN
Forskning viser at...?.pdf
ISBN
6624372484090

BESKRIVELSE

Hvor ofte har du ikke lest dette i avisen?Bokens forfattere har i mange år ergret seg over at forskningsresultater i media presenteres som: "forskning viser at..." - altså sannheter som vi forventes å godta, uten at vi får høre noe om forskningens forutsetninger, metoder og feilkilder. Dette er en under-kjennelse av vanlige menneskers vurderingsevne. Det er ikke noe mystisk ved forskning. Vi bruker vår observasjonsevne og sunne fornuft på akkurat samme måte som i dagliglivet, bare på en mer systematisk og kritisk måte.I denne boken vil forfatterne vise hvordan medisinsk forskning foregår, og de tar utgangspunkt i kjente oppslag i media, slik som:Forskning viser at...- 1-2 glass vin daglig er sunt- lavkarbo.gjør deg friskere- bruk av mobiltelefon øker ikke risikoen for hjernesvulst- alkoholisme er arveligBoken går gjennom grunnleggende medisinske forskningsmetoder på en enkel måte, og ved hjelp av lettforståelige eksempler kommer leseren på innsiden av forskningen på en helt annen måte enn i vanlige lærebøker.Boken er i første rekke beregnet for studenter innen medisin og helsefag, samt for journalister og mediafolk med interesse innenfor disse fagområdene. Den vil imidlertid også, gjennom sin brede tilnærming, være.til nytte for alle som er opptatt av hvordan forskningsresultater presenteres og. fortolkes.

Det er mange gode grunner til å lese. Du reduserer stress og holder hjernen aktiv. Nyere forskning viser at vi må se på forebygging av sinne og vold mot barn i Norge i et folkehelseperspektiv.

Les Mer. Barentshavet har blitt kjøligere og iskanten har trukket sørover de siste årene.

RELATERTE BØKER