Fra Reykholt til Bosporus

Fra Reykholt til Bosporus - Thorvald Steen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorvald Steen
DIMENSJON
12,51 MB
FILNAVN
Fra Reykholt til Bosporus.pdf
ISBN
2899607985100

BESKRIVELSE

Boken fører leseren til steder som Buenos Aires, Istanbul, Reykholt, Ramallah, Sofia og Los Angeles, men også til steder som ikke finnes avmerket på noe kart. Reisene fant sted mellom 1989 og 2003.

Han har sikkert også et håp om å tenne interessen hos disse til å lese videre på egen hånd. Kjøp 'Fra Reykholt til Bosporus' av Thorvald Steen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788249502189 «Fra Reykholt til Bosporus» Fra 1993 til i fjor utga Thorvald Steen fire historiske romaner som på et vis henger sammen.De to første, "Don Carlos" og "Giovanni" har Charles Darwin som sentral skikkelse, "Konstantinopel" i 1999 hadde Sigurd Jorsalfar og "Den hvite hesten" i fjor Snorre Sturlason. Boken fører leseren til steder som Buenos Aires, Istanbul, Reykholt, Ramallah, Sofia og Los Angeles, men også til steder som ikke finnes avmerket på noe kart.

Thorvald Steen har latt seg overtale til å være med til Istanbul som foredragsholder og kåsør nok en gang. Årets tur vil by på nytt stoff om både den bysantiske og ottomanske perioden, og i tillegg vil dagens situasjon bli tillagt stor vekt. Thorvald Steen - Fra Reykholt til Bosporus.

RELATERTE BØKER