Den store kjærligheten; vi kan lære å elske

Den store kjærligheten; vi kan lære å elske - Per Arne Dahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Arne Dahl
DIMENSJON
3,31 MB
FILNAVN
Den store kjærligheten; vi kan lære å elske.pdf
ISBN
3409342176112

BESKRIVELSE

Boken er rettet mot alle de som lever i parforhold og som ønsker å gi kjærligheten vekstvilkår. Forfatteren ønsker å formidle at kjærligheten er en holdning og ikke bare en følelse.

"Isla og den store kjærligheten" kan enkelt leses uten å ha lest de to første bøkene i serien. Kjøp Den store kjærligheten fra Norske serier Kan vi lære å elske? Ja, mener Per Arne Dahl, som tror at viljen til kjærlighet er avgjørende for å kunne leve sammen i gode og onde dager. Ingen kan regne med at forelskelsen skal blusse når hverdagen melder seg med rutiner, ensformighet, forpliktelser, snørrete smårollinger, kolikkvåkne skrikerunger og økonomiske bekymringer. Den store kjærligheten (Innbundet) av forfatter Per Arne Dahl.

En ... Vi ser på talløse filmer som forteller både glade og uheldige kjærlighetshistorier. Vi lytter hele tiden til sanger om den.

RELATERTE BØKER