Fryktløse nordmenn

Fryktløse nordmenn - Simon Vincent | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Vincent
DIMENSJON
11,20 MB
FILNAVN
Fryktløse nordmenn.pdf
ISBN
9367929709136

BESKRIVELSE

I vikingtiden vokste det fram helt unike lederpersonligheter, konger med ubøyelig vilje, grensesløsfryktløshet og et brennende ønske om å oppnå noe stort i historien. Deres gripende livshistorier tar oss til alt fra Amerikas truende kyster, til de hete sandørkenene i den fjerne Østen. Vi skal høre historiene til tretten fengslende lederskikkelser i tidlig norsk historie, fra vikingtid til svartedauden, ledere som ikke bare la fundamentet for den norske nasjonen, men som også brant seg inn i det norske folks minne. Vår nasjon, Norge, ble grunnlagt ved deres mot, fryktløshet og gjennomføringsevne - her ble vår kultur definert. «Jeg har knapt siden skoledagene lest en så sammenhengende og spennende historie om norsk historie fra Harald Hårfagre til Svartedauden. Konseptet - nemlig en skildring av hvordan den norske staten oppstod, blomstret og så brøt sammen i seinmiddelalderen - er meget godt.» - Historiker Halvor Tjønn

Deres gripende livshistorier tar oss til alt fra Amerikas truende kyster, til de hete sandørkenene i den fjerne Østen. Vi skal høre historiene til tretten fengslende lederskikkelser i tidlig norsk historie, fra vikingtid ... Vår hensikt med tittelen "Fryktløse Nordmenn" var at nordmenn definitivt trenger å oppmuntres til å bryte løs fra janteloven og den knugende konsensustrangen i Norge, - fra det ondsinnede bygdedyret som alltid fremhever at "du skal ikke tro at du er noe, at det du gjør betyr noe, at det du står for endrer noe, at livet ditt har mening" og så videre, for å generalisere. Fryktløse Nordmenn er TV serien som hyller vikingtid og norsk ekspansjon, vår storhetstid og moderne "vikinger".

Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye med stolthet om vår ... Fryktløse Nordmenn er TV serien som omtaler vikingtid og norsk ekspansjon, vår storhetstid og moderne "vikinger". Vi snakker ofte om andre kulturer, men ikke fullt så mye med stolthet om vår ... Sjekk prisen! Svært lave priser på norli.no.

RELATERTE BØKER