Håndbok i konflikthåndtering

Håndbok i konflikthåndtering - Ole André Bråten | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole André Bråten
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Håndbok i konflikthåndtering.pdf
ISBN
6376749671488

BESKRIVELSE

Vold, trusler og trakassering i arbeidslivet er et økende problem. Møtet med slike situasjoner kan være krevende, men god konflikthåndtering kan læres. Denne håndboken vektlegger hvordan man kan håndtere ulike konfliktsituasjoner ved hensiktsmessig risikovurdering og tilpassede kommunikasjonsteknikker. Den har fokus på hvordan man kan forebygge og mestre et bredt spekter av konflikter og hva man konkret kan gjøre før, under og etter en konfliktsituasjon. Håndbok i konflikthåndtering er aktuell for studenter og ansatte i yrker som møter slike situasjoner og er utviklet i tett samarbeid med Politihøgskolen.

På områdene arbeidsmiljø og kontraktsvern er boka oppdatert i forhold til arbeidsmiljøloven 2006, og det er lagt særlig vekt på det inkluderende og helsefremmende perspektivet som går igjen i loven. Håndbok i konflikthåndtering er aktuell for studenter og ansatte i yrker som møter slike situasjoner og er utviklet i tett samarbeid med Politihøgskolen. FAKTA Utgitt: 2011 Forlag: Høyskoleforl.

Samtalens formål er å få avklart hva konflikten handler om og å hjelpe partene med å leve seg inn i hverandres perspektiv og opplevelser. Modeller for konflikthåndtering. Vi kan håndtere konflikter på flere måter.

RELATERTE BØKER