Lure lemurer

Lure lemurer - Mona Grivi Norman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona Grivi Norman
DIMENSJON
9,9 MB
FILNAVN
Lure lemurer.pdf
ISBN
9079718441244

BESKRIVELSE

Hanna ligger og sover da noen plutselig banker på døra. Det er lemurene som har blitt syke! Pappa er dyrlege og må skynde seg ut for å undersøke. Det viser at lemurene har fått i seg noe giftig, og Hanna og Theo bestemmer seg for å finne ut hva som har skjedd. Hvem har forgiftet lemurene? Og hvorfor? Og hva skal til for at de skal bli friske igjen? "Lure lemurer" er tredje bok i serien om Dyrehagedetektivene Hanna og Theo. Boka er gjennomillustrert av Isabell Martinsen og har egne faktasider om lemurer bakerst. Den passer fint for ferske lesere.

pris: 179,-Spar: 20,-Kan spilles i våre gratis apper for iPhone/iPad og Android Forfattere Mona Grivi Norman (forfatter), Camilla Belsvik (oppleser) Lure lemurer er tredje bok i serien om Dyrehagedetektivene Hanna og Theo. Boka er gjennomillustrert av Isabell Martinsen og har egne faktasider om lemurer bakerst.

Hjem » Bøker » Barnebøker 6-9 » Dyrehagedetektivene 3. Lure lemurer.

RELATERTE BØKER