Organisasjonsidentitet

Organisasjonsidentitet - Helene Loe Colman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Loe Colman
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Organisasjonsidentitet.pdf
ISBN
9616008674054

BESKRIVELSE

Organisasjonsidentitet gir en oversikt over eksisterende forskning og teori på feltet, og knytter dette sammen med empiriske eksempler til andre organisasjonsfenomener. Hva skjer med medarbeidernes organisasjonsidentitet ved oppkjøp og fusjoner? I hvilken grad er det viktig å ta hensyn til de ansattes opplevelse av organisasjonsidentitet for å få til en vellykket integrasjonsprosess?Organisasjonsidentitet handler om «hvem vi er som organisasjon». I bokens første del beskrives i korte trekk: Hva organisasjonsidentitet er Hvordan organisasjonsidentitet utvikles I hvilken grad, og hvordan, organisasjonsidentitet endres Spørsmålet om «hvem vi er som organisasjon» har mange konsekvenser for strategi, endring og ytelse i virksomheten. Andre del av boken tar for seg hvordan organisasjonsidentitet henger sammen med virksomheters strategiutvikling og -endring, oppkjøp og fusjoner og internasjonalisering.

I bokens første del beskrives i korte trekk: Hva organisasjonsidentitet er Hvordan organisasjonsidentitet utvikles I hvilken grad, og hvordan, organisasjonsidentitet endres Spørsmålet om «hvem vi er som organisasjon» har mange konsekvenser for strategi, endring og ytelse i virksomheten. OM FREMVEKSTEN AV EN FELLES ORGANISASJONSIDENTITET. Denne delen fokuserer først på spørsmålet om hvordan det i det hele tatt kan skapes en sterk forestilling om at all verdens ulike virksomheter egentlig er relativt like organisasjoner. Organisasjonsidentitet kan, som mange andre begrep, forstås forskjellig ut i fra hvilke «biller» man har på seg.

Forfattere har beskrevet organisasjonsidentitet fra ulike tilnærminger. Forfattere som har et Partnerforums frukostmøte 10.

RELATERTE BØKER