Du leder!

Du leder! - Mia Törnblom | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mia Törnblom
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Du leder!.pdf
ISBN
9368794407545

BESKRIVELSE

Personlig lederskap handler om ansvar, tillit og gode relasjoner. Nøkkelen til dette er selvinnsikt og selvfølelse.Har du satt deg et mål eller ønsker du å skape fellesskap og fremgang? Som forelder, fotballtrener, lærer eller prosjektleder trenger du verktøy for å spre motivasjon og drive dine visjoner igjennom. Og mekanismene er de samme enten det er snakk om å motivere 300 ansatte mot ett felles mål eller å få barna til å rydde rommet sitt. Du leder mer enn du tror.Med egne erfaringer, humor og eksempler viser Mia Törnblom hvordan du blir en bedre leder. Hun har skrevet flere bøker om selvfølelse - som til sammen har solgt over 1 million eksemplarer.Mia Törnblom (f. 1967) er en av Nordens fremste veiledere og forelesere innen personlig utvikling og ledelse. Hun har skrevet flere bøker om selvfølelse som til sammen har solgt over 1 million eksemplarer.Les utdrag fra boka

Det betyr å være sansevåken og benytte sin emosjonelle intelligens. Det er her ledelse blir personlig.

Det er dessverre ikke noen garanti for at du blir en god leder. For å bli en leder må du være modig, inspirerende, bygge tillit og være flink til å anerkjenne dine medarbeidere.

RELATERTE BØKER