Etikk og kommunikasjon i ambulansearbeid

Etikk og kommunikasjon i ambulansearbeid - Halvor Nordby | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Nordby
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Etikk og kommunikasjon i ambulansearbeid.pdf
ISBN
3111824426148

BESKRIVELSE

Etikk og kommunikasjon i ambulansearbeid - 101 eksempler gir ambulansepersonell praktisk kunnskap om hvordan de kan gjøre holdbare handlingsvalg. Eksemplene er basert på reelle situasjoner og brukes til å diskutere etiske dilemmaer og kommunikasjonsutfordringer i utøvende ambulansearbeid. Kunnskap om erfaringsvirkeligheten i prehospital yrkespraksis gjør det mulig for leseren å forstå hvordan vanskelige situasjoner oppstår og hvordan det er mulig å bearbeide dem på en god måte. Boka henvender seg til studenter i paramedic-utdannelser, ambulansepersonell og andre som er interessert i etikk og kommunikasjon i prehospitalt medisinsk arbeid. Eksemplene i boka kan brukes i kurs og utdanninger på alle nivåer, og internt i ambulansetjenester. Her finner du 101 gode utgangspunkter for refleksjon og kollegadiskusjoner. Boka kan gi alle som ser prehospitalt arbeid utenfra en rikere forståelse av hvordan ambulansepersonell selv opplever grunnleggende utfordringer i møter med pasienter.

Boka gir ambulansepersonell praktisk kunnskap om hvordan de kan gjøre holdbare handlingsvalg, skriver Høgskolen i Lillehammer. Eksemplene Nordby presenterer er basert på reelle situasjoner og de brukes til å diskutere etiske dilemmaer og kommunikasjonsutfordringer i utøvende ... Kjøp Etikk og kommunikasjon i ambulansearbeid fra Tanum Etikk og kommunikasjon i ambulansearbeid - 101 eksempler gir ambulansepersonell praktisk kunnskap om hvordan de kan gjøre holdbare handlingsvalg.

Etiske dilemmaer i helse- og omsorgsarbeid. Halvor Nordby.

RELATERTE BØKER