Med fare liv og helse

Med fare liv og helse - Ebba Wergeland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ebba Wergeland
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Med fare liv og helse.pdf
ISBN
9750513724039

BESKRIVELSE

Livene våre styres av hvor lange arbeidsdager vi har, når på døgnet vi jobber, og hvor stor innflytelse vi har på arbeidstida. Arbeidsmedisiner Ebba Wergeland undersøker hvordan arbeidstid påvirker folks liv, helse og evne til å gjøre jobben på en trygg og sikker måte.Wergeland gir konkrete råd om hva som kan gjøres for at problematiske arbeidstidsordninger skal bli forsvarlige. Samtidig tegner hun et større bilde om hvordan vi bør stå sammen for at alle skal få ei arbeidstid å leve med.

juni 13:50 Sykehusstreiken avblåst - fare for liv og helse: . Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) avblåste søndag sykehusstreiken med tvungen lønnsnemnd. Liv og helse.

«Det foreligger fortsatt umiddelbar fare for liv og helse og Arbeidstilsynet opprettholder stansen», heter det i svarbrevet. Arbeidstilsynet vil ikke uttale seg om saken før fredag. Kjøp 'Med fare liv og helse, uforsvarlige arbeidstidsordninger og hvordan vi avskaffer dem' av Ebba Wergeland fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER