Mer for mindre

Mer for mindre - Morten Olav Brenden | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Olav Brenden
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Mer for mindre.pdf
ISBN
9066162352771

BESKRIVELSE

De fleste businessbøker hjelper deg med gode historier. MER for MINDRE hjelper deg å gjøre jobben. Her gis grunnlag for innsikt og kompetanse om hvordan det kan skapes økt handlingsrom for virksomheter som opplever tøffe krav og stramme økonomiske rammer. Dette er boken om hvordan virksomheter fjerner sløsing og skaper verdi. Verdi for kunder, medarbeidere og eiere. Øk din kompetanse om: hva som skal til for å etablere kontinuerlig forbedring som arbeids- og ledelsesform det fundamentale i lean og hvordan det kan brukes i praksis virkemidler både på organisasjonsnivå og personlig for å skape mer for mindre konkrete forbedringsmetoder og tiltak for å skape økt produktivitet og effektivitet hvordan digitialisering og bruk av roboter påvirker verdiskapingen Denne boken bringer teorien ned til det konkrete, i et praktisk, forståelig språk. Boken er skrevet for tre målgrupper: Ledere og medarbeidere som er i endring, eller ønsker å drive systematisk kontinuerlig forbedringsarbeid Konsulenter og interne prosjektressurser som leder og støtter endringsprosesser Studenter og kursdeltakere som skal tilegne seg kunnskap om forbedringsarbeid som er basert på anerkjent litteratur og praktisk erfaring «Dette er den komplette «Lean» boken som veileder leseren i hvordan oppnå effektivitet som varig konkurransefortrinn. Den er engasjerende med praktiske eksempler, inspirasjon og humor, og er relevant både profesjonelt og personlig.» Merethe Holte, Direktør Forretningsutvikling, Insula AS. «Obligatorisk lesing for studenter, ledere og medarbeidere i private og offentlige virksomheter.» Pål Nygaard Adm. Dir., Frøiland Bygg Skade. «Dette er en bok jeg kan bruke i jobben min!». Seksjonssjef og lean navigatør Mari Øvrebø, Kommunikasjonstjenester, Skatteetatens IT- og Servicepartner.

Publisert: 28 mai, 2020 12:00 Nye FHI-beregninger: Viruset er mindre utbredt, men mer dødelig Folkehelseinstituttet regner med at bare litt over en halv prosent av oss har vært smittet av koronaviruset til nå. Globalisering bringer mennesker fra aller verdens hjørner nærmere hverandre og gjør verden mindre. Dette skjer gjennom handel av varer og tjenester, informasjon, kunnskap og kultur.

LES OGSÅ: Vekter sendte bekymringsmelding etter fest med 50 deltagere på utested i Trondheim SAS står overfor sin verste krise noensinne, advarer ledelsen i det skandinaviske flyselskapet. Den ber de ansatte arbeide mer for mindre lønn for å hjelpe SAS til å overleve. London: Mer London for mindre, pass til 5 attraksjoner 4,4 / 5 103 vurderinger.

RELATERTE BØKER