På liv og død

På liv og død - Wasim Zahid | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wasim Zahid
DIMENSJON
11,39 MB
FILNAVN
På liv og død.pdf
ISBN
4416976118982

BESKRIVELSE

Berørende, engasjert og ærlig om en leges hverdag. Leger omgås liv og død hver eneste dag. De hjelper til når et nytt liv blir til, og bidrar til at andre menneskeliv reddes. Men å være lege betyr også å gi budskapet til de pårørende om at deres kjære har gått bort, eller å fortelle at den sykdommen som plager deg aldri kan bli leget. Legen Wasim Zahid har i flere år formidlet legehverdagen via Twitter, Aftenposten og andre medier. I denne boken forteller han om dette yrket som er så fullt av store dilemmaer og sterke historier. Zahid berører etiske problemstillinger, som når man skal avslutte en behandling, eller hvordan man best manøvrerer i en sykehushverdag med stadige budsjettkutt. Men først og fremst møter vi pasienter i de mest dramatiske dagene av deres liv. Det er gripende beretninger, fortalt med empati og engasjement.

mai 2016 et utvalg som skal utrede palliasjonsfeltet. Utvalget fikk i ... På liv og død Kapittel 1 Kapittel 1 Innledning I palliasjon er den pasientsentrerte tilnærmingen en av hjørnesteinene.

Publisert tirsdag 09. juli 2019 - 10:16 Sist oppdatert tirsdag 09.

RELATERTE BØKER