Ingen er så trygg i fare

Ingen er så trygg i fare - Gunnar Staalesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Staalesen
DIMENSJON
12,88 MB
FILNAVN
Ingen er så trygg i fare.pdf
ISBN
6614590581696

BESKRIVELSE

Varg Veums vanskeligste og mest personlige sak. Tidlig en morgen blir Varg Veum anholdt av politiet og satt på glattcelle. De har funnet elektroniske spor som ser ut til å knytte ham til et omfattende nettverk for bruk og distribusjon av grov barnepornografi. Hvordan kan dette materialet ha havnet på pc-en hans? Og hvorfor? Fra fengselscellen må Veum grave seg dypt ned i det han har foretatt seg de tre siste årene, tre år der han i sorgen over tapet av Karin har gjort sitt beste for å gå til grunne. Det blir et kappløp mot tiden. Veum står overfor to voldsomme utfordringer: Han må komme seg ut av fengselet. Og han må finne ut av hvem som er ute etter å knekke ham for godt.

Noen bruker datateknologien til å ramme. Og rammer hardt.

Sommer i Oslo, bare å nyte. Byen er ikke fullt så farlig som Aftenposten og NRK vil ha det til. Derfor synger vi om å være trygge «i fare».

RELATERTE BØKER