Kaptein Supertruse og de drittleie doene

Kaptein Supertruse og de drittleie doene - Dav Pilkey | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dav Pilkey
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Kaptein Supertruse og de drittleie doene.pdf
ISBN
7515064931317

BESKRIVELSE

Thomas og Harald fortsetter med alle sine rampestreker. Hva skjer når det går galt? I denne boken klarer guttene nemlig ved et uhell å lage en hel hær av snakkende, slemme doer. Doene er bokstavelig talt drittleie og vil ta over hele verden. Hvem kan stoppe doene fra å angripe skolen? Dette er selvfølgelig et oppdrag for Kaptein Supertruse - som kjemper for rettferdighet, sannhet og alt som er krympefritt og bomullsmykt.Bok to om den populære superhelten.

og når det blir trøbbel, er de som regel ansvarlig for det. Først ødelegger de hele opplegget til skolens oppfinnerkonkurranse. Doene er bokstavelig talt drittleie og vil ta over hele verden.

Hva skjer når det går galt? I denne boken klarer guttene nemlig ved et uhell å lage en hel hær av snakkende, slemme doer. Doene er bokstavelig talt drittleie og vil ta over hele verden. Pris: 172,-.

RELATERTE BØKER