Trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs - Jarl Ove Glein, Ståle Lødemel | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarl Ove Glein, Ståle Lødemel
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
Trafikalt grunnkurs.pdf
ISBN
5664689808865

BESKRIVELSE

Denne boka er skrevet med utgangspunkt i trafikalt grunnkurs og følger samme struktur og oppbygging som læreplan for førerkort klasse B (2017). Boka gir en kort og presis innføring i alle temaene i trafikalt grunnkurs og er rikt illustrert med aktuelle foto, lenker til digitale ressurser og en egen AR-app som gjør at du kan holde nettbrettet eller smarttelefonen over utvalgte illustrasjoner i boka for å starte animasjoner på skjermen. Til både tekst og bilder er det knyttet oppgaver som oppfordrer til refleksjon. Ved å lese boka samtidig som du følger undervisning vil du få større forståelse og bedre utbytte av trafikalt grunnkurs. Ståle Lødemel er førstelektor i trafikkpedagogikk ved Nord universitet. Jarl Ove Glein er pensjonert førstelektor i pedagogikk ved NTNU i Trondheim. Fagbokforlaget gir også ut arbeidsbøker og prøvemateriell. Fagbokforlaget har læremateriell til alle førerkortklasser. fag.nkiforlaget.no er Fagbokforlagets portal for læremidler til føreropplæring. Der finner du lover og forskrifter, aktuelle nyheter om føreropplæringen, dataprøver og annet ressursmateriell.

Trafikant i mørket til høsten: 600kr Den nettbasserte løsnigen setter begrensninge rpå antall plasser på et kurs. Det vil si at det bare vil være 8 plasser pr kurs fremover.

Vi kan nå tilby våre elever nettbasert Trafikalt grunnkurs. Det nettbaserte kurset inneholder ikke førstehjelp og mørkedemo. Trafikalt Grunnkurs | Gjelder for alle.

RELATERTE BØKER