Den uskyldige

Den uskyldige - Harlan Coben | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
8,55 MB
FILNAVN
Den uskyldige.pdf
ISBN
6764635481039

BESKRIVELSE

Matt Hunters liv har allerede blitt ødelagt en gang tidligere. Som tjueåring havnet han i en slåsskamp som endte med at han tok livet av en annen mann. Det kostet han fire år i fengsel, men nå har han slitt for å bygge opp livet sitt igjen. Han jobber som advokat, er gift og venter barn. Da han mottar en merkelig video på mobiltelefonen, skjønner han at han har en farlig mann etter seg. Hele Matts tilværelse er truet, og han kan ikke stole på noen, selv ikke sin kone, som det viser seg har løyet om alt.

Den unge og temmelig naive engelskmannen Leonard ankommer Berlin for å delta i et engelsk-amerikansk prosjekt, hvor formålet er å legge til rette for avlytting av russerne. Kjøp Den uskyldige fra Cappelendamm Matt Hunters liv har allerede blitt ødelagt en gang tidligere. Som tjueåring havnet han i en slåsskamp som endte med at han tok livet av en annen mann.

Den vil trolig også skape gjenkjennelse, og muligens inspirasjon, hos jenter med lignende bakgrunn. Slik sett er prosjektet ... Justismord i Norge.

RELATERTE BØKER