Flukten

Flukten - David Baldacci | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Baldacci
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Flukten.pdf
ISBN
9248123771777

BESKRIVELSE

Robert Puller, storebroren til spesialagent John Puller, har sittet inne to år. Han ble dømt for landsforræderi og er plassert i landets eneste militære høysikkerhetsfengsel. Robert klarer det umulige: Han rømmer fra fengselet og etterlater seg en en ukjent, død mann på cellen sin. Lillebroren blir satt til å etterforske saken. Men John oppdager snart at han ikke er den eneste som leter etter Robert. Målet deres er hverken rettferdighet eller sannheten, men å få tak i broren, død eller levende.En ny, rå actionthriller om spesialagenten John Puller

verdenskrig. Tyskerne har begynt å arrestere jøder, og 13 år gamle Johan Martinsen og familien skjuler en jødisk familie. Flukten (orig.

Den var en av rundt 20 småbåter som ble brukt av Sørlendinger som flyktet i retning Storbritannia under 2. verdenskrig.

RELATERTE BØKER