Innføring i gestaltveiledning

Innføring i gestaltveiledning - Rigmor Dyrkorn, Reidulv Dyrkorn | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rigmor Dyrkorn, Reidulv Dyrkorn
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Innføring i gestaltveiledning.pdf
ISBN
8760752159756

BESKRIVELSE

Hva er det særegne ved gestaltveiledning? Her forholder man seg ikke ene og alene til det tankemessige og rasjonelle. Man arbeider også med sansning, følelser, fantasi og kroppslige uttrykksmåter, i tillegg til å eksperimentere med alternative atferds- og væremåter. I denne boken definerer forfatterne veiledningsbegrepet som personlig utvikling, mellommenneskelig samspill og evne til å håndtere endring.Forfatterne har skrevet boken slik at de mer teoretiske delene og beskrivelsen av metoder og praktiske tilnærmingsmåter kan virke gjensidig opplysende. Derfor er det inkludert noen praktiske øvelser og oppgaver i et appendiks. Dette er oppgaver og øvelser som det henvises til i teksten med utgangspunkt i det veiledningsarbeidet som beskrives.Forfatterne ønsker å nå alle som er opptatt av veiledning, enten de er i en studiesituasjon eller i arbeid. Personer som arbeider som behandlere, vil også ha nytte av boken.

Man arbeider også med sansning, følelser, fantasi og kroppslige uttrykksmåter, i tillegg til å eksperimentere med alternative atferds- og Innføring i gestaltveiledning. Teori, metode, praktiske eksempler.

Reidulv Dyrkorn og Rigmor Dyrkorn. Legg i ønskeliste.

RELATERTE BØKER