Kunsten å være foreldre med god samvittighet

Kunsten å være foreldre med god samvittighet - Hans Inge Knudsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Inge Knudsen
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Kunsten å være foreldre med god samvittighet.pdf
ISBN
3548873368251

BESKRIVELSE

Denne boken er et motsvar til oppdragertrender hvor barn blir møtt med kjeft, straff, trusler, bestikkelser og timeout for å endre adferd. Hva gjør du når barnet ditt ikke oppfører seg slik du ønsker, når det legger seg ned foran godterihylla i butikken og hyler og spreller med armer og bein, eller ikke vil være med deg hjem fra barnehagen, eller ikke vil spise opp maten sin? Har familielivet blitt mer slitsomt enn hyggelig, og er de siste rester av tålmodighet blitt borte? Hvorfor er det slik at mange foreldre tynges av dårlig samvittighet og følelsen av å være en dårlig foreldre når de slett ikke trenger å føle det slik? Svaret på disse spørsmålene og mange flere finner du i denne boken.

Denne boken er et motsvar til oppdragertrender hvor barn blir møtt med kjeft, straff, trusler, bestikkelser og timeout for å endre... Kunsten å være foreldre med god samvittighet. Først utgitt: 2014.

Köp boken Kunsten å være foreldre med god samvittighet av Hans Inge Knudsen (ISBN 9788244622288) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERTE BØKER