Algoritmeanekdoter

Algoritmeanekdoter - Karoline Hjorth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karoline Hjorth
DIMENSJON
9,76 MB
FILNAVN
Algoritmeanekdoter.pdf
ISBN
2027935702104

BESKRIVELSE

«Jeg ble i ettertid såpass fascinert av min dannelses reise innen nettdating, som mot alle odds - på tross av, eller takket være algoritmer, resulterte i både livspartner og baby - at jeg rett og slett kjente på trangen til å forstå litt mer av hva det hele egentlig dreier seg om. Denne boka er et resultat av en serie samtaler og overnattingsbesøk hjemme hos fjorten rause og modige sjeler, mange av dem er ute og svømmer med algoritmene fortsatt, noen har tatt en liten pause, andre har midler tidig gitt opp og noen har akkurat blitt skjenket sitt eget stjernedryss. Måtte deres historier begeistre, motivere og inspirere andre på ferden.» Karoline Hjorth En halv million nordmenn leter etter en partner på nettet hver måned, og Algoritmedialogene undersøker egenarten ved denne formen for kommunikasjon - i et univers hvor Kirsten Giftekniv opererer som algoritme og der måten vi omgås andre og måten vi forelsker oss på, er i ferd med å endres. Eller trolig også allerede er endret. Som et kulturhistorisk tidsbilde dokumenterer prosjektet noen av premissmakerne for en ung kulturtradisjon, og skildrer noen av individene bak de forgjengelige datingsidene. Betraktninger rundt kjærlighet, nettdating og selvfremstilling danner grunnlaget for tekstene, som kombineres med en serie karakter- og miljøportretter.

1980) TIDLIGERE VERKER: Karoline Hjorth er utdannet både innen fotografi og journalistikk ved University of Westminster. Hun jobber som fotograf, skribent og kunstner.

De to parene du får møte i denne artikkelen, klarte det usedvanlige: Å få nettdatingen til å bli noe mer. Nye sjekkeapper prøver å finne ut hvordan man unngår den evige Tinder-shoppingen. Time is a ship that never casts anchor Karoline Hjorth og Riitta Ikonen 10.01 - 03.02.2019 // Scroll down for English // Den norsk-finske kunstnerduoen Karoline Hjorth og Riitta Ikonen har siden 2014 portrettert barentsborgere med tilhørighet i Øst-Finnmark i en serie portretter som kombinerer iscenesatt fotografi, skulpturelle kostymer og monologer. «Algoritmeanekdoter» gir et innblikk i livet til de 500 000 nordmennene som leter etter kjærligheten ved hjelp av algoritmer.

RELATERTE BØKER