Den omreisende

Den omreisende - Jenny Micko | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Micko
DIMENSJON
8,74 MB
FILNAVN
Den omreisende.pdf
ISBN
5290262922774

BESKRIVELSE

Rosendal, 1901Til tross for alt det dramatiske som er skjedd i bygda, går livet sin vante gang. Det later til at morderen er tatt, men verken Lydia eller Vilhelm tror det er rett mann som sitter i fengselet. Hun hjelper Vilhelm med etterforskningen, og får en farlig fiende i lensmann Lundebekk.Lydia aner at Jon er interessert i henne, mens hun selv stadig trekkes mot Sjur. Men under en tilstelning på baroniet oppdager hun noe som får henne til å lure på hva og hvem han egentlig er.Hun fikk øye på et par som sto lent mot en trestamme. Kvinnen hadde et vakkert sjal med mønster i alle regnbuens farger. Hun rufset mannen lekent i håret. Da fanget lyset fra lykten ansiktet hans, og Lydia så det lange arret. Det kjentes som om hun fikk et hardt slag i magen. For en idiot hun var! Drev og spjåket seg ut for Sjurs skyld, når han ikke kunne ha brydd seg mindre om henne!

Dette bildet hadde tydeligvis Harrong med seg da han åpnet utstillinga si her i byen den 13. desember 1939. I forkant blir Jordan konfrontert med en nyhetsartikkel om at Bulls angivelig var «et omreisende kokainsirkus».

Pausen trakk litt ut, og jeg satt og lyttet til den gode flamencomusikken i høyttalerne. Ved siden av meg satt en kvinne og sang med.

RELATERTE BØKER