Hver gang du forlater meg

Hver gang du forlater meg - Linnéa Myhre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linnéa Myhre
DIMENSJON
3,77 MB
FILNAVN
Hver gang du forlater meg.pdf
ISBN
3432929692275

BESKRIVELSE

Det er slutt. Selv om han sier at han fortsatt elsker henne, så går det ikke lenger. Han trenger tid for seg selv, vil vite hvem han er uten henne. Nei, sier han, du fortjener noe annet, noe bedre. En annen enn meg. Men likevel vender han tilbake. Han banker på døren hennes, ringer, spør om hun vil være med ut, om de skal være sammen i kveld, i natt, for så å forlate henne igjen morgenen etter. Og hun tar ham imot, igjen og igjen, for hva annet kan hun gjøre? Han er jo hennes livs kjærlighet. Hver gang du forlater meg er en roman om det nådeløse håpet, når den ene elsker mer enn den andre, og, ikke minst, om forsøket på å fri seg fra kjærlighetssorgen uten også å miste seg selv.

Selv om han sier at han fortsatt elsker henne, så går det ikke lenger. Han trenger tid for seg selv, vil vite hvem han er uten henne.

Myhre ble i 2010 utpekt av Anne-Kat. Hærland som hennes egen arvtaker som ung, kvinnelig stemme i offentligheten. Ja, «Hver gang du forlater meg» er ikke bare en bok om kjærlighetssorg, men også om spiseforstyrrelser.

RELATERTE BØKER