Kattuglens varsel

Kattuglens varsel - Jenny Micko | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Micko
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Kattuglens varsel.pdf
ISBN
7975350500537

BESKRIVELSE

Rosendal, 1901I vakre Rosendal er ikke alt like idyllisk som det ser ut. Under overflaten syder det av hat, ondskap og mørke hemmeligheter. Midtpunktet i bygda er skjenkestuen, som Lydia og moren hennes driver. Lydia kan «lese» mennesker, men når bygda hjemsøkes av uforklarlige mord, står hun uten svar. Hun søker trøst i naturen og hos dyrene, men er ikke lenger sikker på hvem som er venn eller fiende ...«Kattuglen varsler om død.» Einar så alvorlig ut.«Ikke si slikt! Jeg får frysninger,» sa Lydia og så ned på armen, der hårene sto rett opp.«Beklager. Det var dumt av meg. Det er bare en gammel legende.»«Og hva sier denne legenden, da?» Hun kunne ikke la være å bli nysgjerrig.«Den sier at uglens lyd, 'kle-i-hvitt', betyr at noen vil bli svøpt i et likklede.»

Sammenlign tilbud på varsel fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Kattugle, fugleart i uglefamilien. Vekt som en kråke, cirka 450-600 gram.

Idet høstmørket senker seg, siger også ondskapen inn i den idylliske bygden ved Hardangerfjorden, der den frilynte Lydia Lyngheim driver en skjenkestue sammen med sin mor. Lydia elsker hjemstedet sitt, har et eksepsjonelt blikk for detaljer og klarer ikk Kattuglens varsel Jenny Micko 119,-Les mer.

RELATERTE BØKER